Fém és Faredőny gyártás,javítás. Hullámos vasredőny-Detektívrács-Ollósrács

Egyedi vagyonvédelmi acélredőnyök,gördülőrácsok valamint Esslingeni faredőnyök gyártása és javítása.

Redőny javítás

 Mi teljes körű,professzionális redőny szerelési és javítási szolgáltatást nyújtunk ügyfeleink részére. Több mint hat évtizednyi tapasztalat ,megbízhatóság és kivitelezés.

 

 Műanyag redőny,alumínium redőny,faredőny javítása

 -Használat közben köztudottan minden eszköz kopik és meghibásodhat. Így a redőnyök alkatrészei is kopnak. Karbantartást ugyan alig igényelnek, de a kopásnak kitett alkatrészeik állapotára ajánlatos jobban odafigyelni. Ha valami működés közben akadozik, arra nem szabad legyinteni, mert bármikor elromolhat. Ez pedig a redőnyök esetében elég kellemetlen lehet.A hiba elhárításához természetesen szakember szükséges, a meghibásodott alkatrész kicserélése így nem okozhat nehézségeket.    

Hevedercsere(Gurtnicsere)-műanyag redőny,alumínium redőny,faredőny

 Ha elszakadt – vagy inkább mielőtt elszakad - , akkor helyére új imagescabivl89.jpghevedert kell szerelni. Vannak ugyan különféle hegesztési és varrási praktikák a heveder szakadt végeinek lapolt egyesítésére, de ezek egyrészt csak időleges megoldások, másrészt az így megvastagodott és merevebbé vált hevederrész működési zavarokat okozhat a imagescawxiwul.jpgcsévélőnél. Egyszóval jobb, ha új hevederre cseréljük a szakadt régit. Mindkét gyakori  14 és 23 mm-es(piros csíkos) hevedert tudjuk cserélni a hozzá tartozó görgőkkel és rugós autómatákkal vagy fix rögzítőkkel.

 Zsinór problémák

Ez a felhúzó rendszer csak annyiban különbözik a hevederestől, hogy itt 6 mm-es szövött műanyag zsinór látja el a heveder funkcióját. A gyakori használat miatt a zsinór erősen megkophat, bár a kivezető görgő előtt a zsinór spirálrugós betétben fut. Viszont a kivezető görgő műanyag, ami megszorulhat a tengelyén, így a zsinór el is szakadhat. Erre a rendellenességre az egyre nehezebben leereszthető redőny figyelmeztet. Ha az előzetes erőltetés miatt a zsinór felülete kiszőrösödött, akkor ajánlatos ezt még elszakadása előtt is kicserélni.

 Amennyiben kérdése merülne fel termékünkkel kapcsolatban az alábbi elérhetőségeinken felteheti.Tel:0670-280-8319 es telefonszámon vagy a zozo305@freemail.hu e-mail ben.

Faredőnyök teljes felújítása-Faredőnyök javítása!picture_588.jpg

-Gyakran ügyfeleink ragaszkodnak a meglévő,régi faredőny meglétéhez,így újra használható állapotba kell hoznunk,ezzel elkerülhető a komplett redőny cseréje.Továbbá megőrizhető az akár 70-100 éves redőny profilja.A régi faredőnyöket (amennyiben javítható állapotban van)kiszerelés után alapos felülettisztításnak vetjük alá,utána megfelelő felületkezelő eljárásokkal újra fényezzük a kívánt színre.Cseréljük a korrodálódó mechanikai alkatrészeket(lamellákat),újra fűzzük és egyéb kiegészítők cseréjét elvégezzük.

Javítunk minden gyártmányú és típusú redőnyt,motoros redőnyt és redőny motorokat. Csak hívjon fel bennünket és mi üzemképes állapotba hozzuk redőnyét!

                Gyártás-Szervíz:Mészáros Zoltán 0670 280-8319 

A régi típusú hullámredőnyök,detektívrácsok komplett cseréjét,vagy csak javítását-felújítását elvégezzük akár 1-2 órán belül.Ha nem lehet feltolni,lehúzni,akadozik,szétszakadt, Hívjon!

minden_niki_kepek_184.jpg

minden_niki_kepek_187.jpgfenykep0244.jpg

Továbbá kérésre üzleti vasredőnnyel vagy detektívráccsal rendelkező ügyfeleink részére,lehetőség van  ütemezni a karbantartást, féléves vagy éves alapon.

Redőny módosítása

-Mi átalakítjuk vagy módosítjuk a meglévő redőnyöket, kézi vagy elektromos, bármilyen stílust is kedveli  anélkül, hogy a komlett rendszert cserélni kellene. Ügyfeleink nagyrésze az elöregedett nagyméretű faredőnyök nehézkes működtetése miatt keres,természetesen tudjuk javítani akár új faredőnyt is tudunk gyártani bármilyen méretben.

-Kisebb módosításokat is el lehet végezni, a műveletek egyszerűsítésével pénzt takaríthat meg. Például át tudjuk alakítani a manuális meghajtást egy elektromos motor behelyezésével(motoros meghajtásúra). Továbbá mi is végzünk más típusú javításokat - beleértve a heveder-box(gurtniautómata) cseréjét,felhúzóheveder(gurtni)cseréjét.Mindezt régi és új típusú redőnyöknél egyaránt,legyen az műanyag redőny,alumínium redőny,faredőny,külsőtokos műanyag redőny.

 

 savred1

 

savred 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

  

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

       

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Weblap látogatottság számláló:

Mai: 18
Tegnapi: 88
Heti: 106
Havi: 1 662
Össz.: 314 188
Oldal: Redőny javítás
Fém és Faredőny gyártás,javítás. Hullámos vasredőny-Detektívrács-Ollósrács - © 2008 - 2018 - meszarosredonyos.hupont.hu